a minőségi hétköznapokhoz kell a

Feltöltődés

Parkosított Udvarban Teljes A Pihenés

 

A szálloda parkjában található platánfa árnyékában álló szaunánk minden évszakban várja a kikapcsolódásra vágyó szállóvendégeinket.

A szauna közvetlen közelében lévő 2 db felfűthető sós vizű dézsánk további lehetőségeket biztosítanak a teljes kikapcsolódáshoz.

Lehet tél vagy nyár – egy igazi élménnyel lehet gazdagabb!

 

Szauna
Dézsafürdő
Platánfák
Parkosított udvar
finn

Szauna

A szálloda parkjában található platánfa árnyékában álló finnszaunánk minden évszakban várja a kikapcsolódásra vágyó szállóvendégeinket.
A 85-90oC-ra felmelegített levegő erősíti az immunrendszert, elősegíti az anyagcserét és a méregtelenítést, javítja a keringési rendszer működését, lazítja az izomokat és nyugtatóan hat az ember szellemére.
Szaunánk egyidejűleg 5-6 fő befogadására alkalmas.
Használatakor érdemes elég időt szánni magára a szaunázására és az azt követő pihenésre is.
A szauna használata előtt legkésőbb 2 órával kérjük, jelezze igényét recepciónkon! A finn szauna használata külön, térítés ellenében vehető igénybe szobafoglalással rendelkező szállóvendégeink számára, min. 2 óra időtartamban:
1-3 fő esetén: 2.400,- Ft / 2 óra / fő
4-6 fő esetén: 1.900,- Ft / 2 óra / fő

 

A szaunázásról

Általánosságban

Egy átlagos szaunaprogram kb. 1,5 óra időtartamot ölelhet fel.

10-15 percenként – egyéntől és állapotól függően – érdemes egy rövid szünetet beiktatni, hogy a szervezet számára is egyenletes legyen a terhelés. Amikor túl melegnek érzik a benti levegőt, javasoljuk, hogy a szabad levegőn frissüljenek fel a következő szaunahasználat előtt.
Maximum 3-4 alkalom javallott egy napon belül.

Fontos, hogy a szaunázást követően kis idő elteltével megfelelő mennyiségű folyadék kerüljön pótlásra, kerülve az alkoholtartalmú italokat.

Nem ajánlott

Lázasan; fertőző betegséggel; baktériumok okozta gyulladással; friss műtét után, izom-, ízületi- és tüdőgyulladással

Súlyos magas vérnyomással; keringési zavarokkal küszködőknek; vese- és szívbetegeknek.

Várandós anyáknak nem javasolt, mivel a magzat a felnőtt szervezettel ellentétben nem tudja leadni a hőt és fennállhat a vetélés vagy a koraszülés kockázata.

Mértékkel

A szoptatós anyák számára 5-8 perces benntartózkodás lehetséges.

4 éves kor alatt nem tanácsos. 12 év feletti gyerekek kipróbálhatják az alsó padsoron, maximum 5-8 perc időtartamban. Ez függ a gyermek testi fejlettségüktől, mivel szívük nem bírja a terhelés úgy, mint a felnőtteké; ráadásul hamarabb elérik azt a hatásfokot, mint a felnőttek.

fűthető, parajdi sós

Dézsafürdő

A szauna közvetlen közelében lévő 2 db felfűthető sós vizű dézsánk további lehetőségeket biztosítanak a teljes kikapcsolódáshoz.

Lehet tél vagy nyár – egy igazi élménnyel lehet gazdagabb!
A dézsafürdőzés egy kellemes időtöltés és még egészséges is. Kényelmesen élvezheti a fürdőzés pillanatait, amelyhez a parajdi só még inkább hozzájárul.

84-féle ásványi anyagot tartalmaz, amelyek ápolják, felfrissítik egész testét, továbbá serkentik a vérkeringést és elősegítik a méregtelenítést.

Mindezek hozzájárulnak a gyulladások megszüntetéséhez, megelőzéséhez, valamint az ízületi-, mozgásszervi és reumatikus izomfájadalmak csökkentésére. Továbbá a fürdőzés közben belélegzett sópára jótékony hatású a légúti megbetegedésekre is.

Információk

Dézsáink

2 db felfűthető sós vizű dézsánk lehetőséget biztosít a teljes kikapcsolódáshoz. Az egyik 6, valamint a másik 10 személyes, így kisebb társaságok számára egy kötetlenebb beszélgetésre is alkalom nyílhat.

Használat

A használata előtt téli időszakban legkésőbb előző nap, nyári időszakban 5 órával kérjük jelezze igényét a recepciónkon!

Áraink

A dézsafürdő használata külön térítés ellenében vehető igénybe szállóvendégeink részére.
6 fős dézsafürdő ára: 12.000 Ft / 2 óra (3-6 fő használata esetén)
3 fő alatt nem áll rendelkezésre!
10 fős dézsafürdő ára: 18.000 Ft / 2 óra (4-10 fő használata esetén)
4 fő alatt nem áll rendelkezésre!